måndag 30 augusti 2010

Måndag morgon

Hej på er

Har inte bloggat på ett tag nu, blir ju så ibland. Har haft mycket att göra, både fixa och dona hemma men även med barnen som ju har varit lite sjuka till och från.

I helgen har vi även haft kalas, i lördags hade Elias kalas på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi till svärmor för lite fest för att fira att hon fyllt 50 år. Och så igår kom svärmor och Dennis hit och firade Elias.
Barnens favorit Marcus har även hunnit med att klippa både Kevin och Elias, när det framkom att Marcus kunde klippa började Kevin fundera på hur mycket marcus kan egentligen eftersom han är superduktig på att sjunga och spela gitarr.

Idag ska vi byta Elias matta som han fick för den va sönder och så fick han dubbla påslakan med Blixten på så ett sådant ska med bytas. Och ikväll kommer Jonas hem för han ska jobba på hemmaplan denna vecka. Så idag ska jag njuta av att vara som alla andra och se framemot att han slutar (kanske redan vid 16.00 ??) i tid och jag slipper ta allt kvällsbestyr själv :-)

Den här veckan SKA vi komma igång med träningen med, måste måste komma iform nu.

Ha en bra dag

2 kommentarer:

Nina sa...

Här är vi ju som bekant inte heller som "alla andra" så jag njuter också när M är hemma i vanlig tid för en gångs skull. :-)

Lycka till med träningen! Glömde ju visa dig magövningarna men det kanske vi kan ta på lördag. Vi kommer gärna med andra ord! Tack för inbjudan! ;-)

KRAM

Kattis sa...

Hoppas vi kan hinna pratas vid i veckan. HA det så bra å lycka till med träningen.
KRAM