onsdag 22 december 2010

Lite julfirande

God morgon på er

Idag kommer Angelica och Ella hit och då blir det julklappsbyte. Elias tycker vi ska lägga Ellas julklappar under granen men jag får nog vänta med det tills de kommer för annars kommer nog någon öppna dem ;-)

Annars är det fullt ös medvetslös här,precis som vanligt.

Men vi har bara två julklappar att inhandla och alla andra är inslagna. Granen är uppe med.Kötbullar har jag tänkt göra idag.
Så förhoppningsvis blir morgondagen inte så stressig. Svärmor passar barnen med så det kommer ju gå mycket smidigare när vi slipper släpa dem ut och in när vi ska handla. Efter att vi lämnat barnen börjar vi med en frukost på Bernts :-)

Nu är jag klar med min företagsekonomi och betyget blev VG, blev jättenöjd med det. Så nu kan jag fira jul med gott samvete. Oj nu kom en liten Ludvig och gosa med mig.
Vet ni hur underbart det är att ha fyra pojkar.... (ni tycker ju detsamma om era barne såklart)
Va tvungen att köpa en mistel igår för tänka vad många pussar jag kan få. Köpte med en till svärmor med. Så det blir lite pusskalas där med :-)

Nä nu måste jag duka fram frukost och sen göra mig redo för dagens mycket trevliga besök.

lördag 18 december 2010

Bloggtorka

Jag lever..... om någon nu skulle börja undra varför jag aldrig syns till här. Har helt enkelt haft mycket att göra och inte prioriterat detta.
Har ju varit endel med skolan. Provet jag skrev för två veckor sedan fick jag 38 av 44 på och båda inlämningsuppgifterna har jag fått MVG på så jag är jättenöjd. Skrev sista provet igår och det va svårt, men gick ok. Bara vänta tills resultatet på provet och betyget sätts.... Skönt att vara klar nu.

Nu väntar jag på att gymnasiet ska få klart med nästa termins kurser så jag kan anmäla mig till dem och söka studiestöd hos CSN.

Måste visa min snygga son

Har ju fått supertråkiga nyheter från rabdido. Vår största leverantör hade problem vid tillverkningen och kan inte få fram kläderna. Detta gör att alla säljarna fått sluta. Och kommande säsong kommer de bara ha försäljning på webben. Vad som händer sen vet jag inte i dagsläget. Men det är jättetråkigt för jag älskade verkligen mitt jobb där.
Så nu har jag precis mailat ut en utförsäljningslista till mina kunder.

Idag blir det till att städa lite, göra pepparkakshus och lite julgodis med. Hoppas jag lyckas med mammas fudge iår,den är ju inte lätt men åååå vad god den är.
Sen ska vi ev till svärfar och Bettan en sväng. Och ikväll kommer några vänner hit på glöggkväll :-)
Imorgon ska vi klä granen för nu närmar sig julen med stora steg :-)
I år ska vi vara hemma igen och fira jul. Pappa,Monica Jocke och svärfar och Bettan kommer hit och firar dagen med oss. Svärmor och Dennis kommer nog med förbi en sväng på kvällen och äter lite gröt med oss.
Juldagen firar vi hos svärmor och annandagen åker vi till min kära mamma.
Ha en myshelg