tisdag 15 februari 2011

Inbjudningar, slöja mm

Nu börjar bitarna falla på plats inför bröllopet. Klänningen och ring är inköpt, slöja och strumpeband är beställt och inbjudningskorten blev precis helt klara. Ja det känns som vi börjar närma oss :-)
Bröllopsnatten är bokad med ,fotograf klar (pappa såklart) buss klar med och i helgen är vårat värdpar va här fick vi en del gjort med :-)

Är jättekul att planera bröllop. Snart dags för sänge. Mamma och lillebror Emil kommer imorgon så det blir mysigt. Har pluggat en hel del igår och idag så jag ligger före så jag kan unna mig lite ledigt imorgon på dagen.

Måste berätta om lilla Ludvig, han har lärt sig säga ÄLSKLING, åh vad man smälter när han säger det

Ha det så bra

3 kommentarer:

Angelica sa...

Så härligt att höra om allt ni har klart! hoppas att vi kan boka in en dejt snart :-)

kramar

Kicki sa...

Det går verkligen framåt med bröllopsplaneringen och allt ni redan har klart. Är väl skönt att fixa så mycket som möjligt i god tid. Det kommer säkert bli en hel del ändå nu närmare den stora dagen ni kommer. Ska bli så roligt

Nina sa...

Härligt att det går så bra med all planering etc. inför Dagen D. Det är kul med ett sommarbröllop att se fram emot också för något säger mig att bröllopet vi ska på i Åre i början på april blir något kyligare... Absolut inte stämningsmässigt men definitivt temperaturmässigt! ;-)