lördag 3 december 2011

Julbord

I torsdags åkte vi (jobbet) med buss upp till Stockholm för vår julfest. Glad och trevlig stämning på väegn upp i bussen,allas humör på topp :-)
Anlände till ett jättefint hotell som jag absolut rekomenderar om ni ska till Stockhlm, låg på Djurgården precis vid Gröna Lund, Scandic Hasselbacken, Hanna och jag verkade dessutom fått fina rum än de andra ;-)
Efter att vi slappat lite mpå rummet följde vi med två av grabbarna på en liten promenad som skulle sluta med en öl. Vi gick och gick och det blåste och blåste men tillslut hittade vi ett ställe som fick duga (orkade inte gå mer så vi tog första bästa vi såg då). Ölen smakade gott och det var mycket trevligt, när vi sen skulle gå blåste det ännu mer och regnet(haglet?) piskade oss i ansiktet, men vi han tillbaka i tid. Dusch och sen förfest på vårt rum , sen glöggmingel med alla från Lanna och Solna.Sen dags för julbordet, god mat trevligt sällskap och bra underhållning. Några BabyBjörnar från Solna drog av en egenskriven låt sen var det dags för live band.

Kom i säng vid 00.30 tror jag och dagen efter var det dags för Konference, men då var man rött trött. Hemresan gick lugn och bra och vi kom till Lanna runt 19 tiden.

Det var underbart att få sova i sin egna säng i natt :-) Nu dags för en trevlig helg med familjen.


Inga kommentarer: