måndag 28 juni 2010

midsommarhelgen

Den här helgen har varit jättebra. I fredags bestämmde vi oss för att överaska barnen genom att åka till High Chapparal. Jonas kom på att vi kunde fråga makarna Vedin om de ville följa med och det ville de ju såklart. Så efter midsommarmaten packade vi in oss i bilen och åkte dit. Vi hade det kanonmysigt och barnen hade jättekul, på kvällen kom familjen Vedin över och så grillade vi tillsammans.

På lördagen åkte vi till Isaberg och hälsade på min mormor som campar där och självklart fick barnen leka en bra stund i lekparken med :-)
Grillning även denna kväll, blev fläskytterfile som vi prepparerade med lite ost, mmmm vad gott det va så saftigt och mört och gott :-)

Igår blev det mat hos Jonas pappa och även där blev det grillat och såklart va det med jättegott. Grillat är ju så smidigt och gott. Perfekt med för att man inte behöver krångla till det för att jag ska kunna äta.

Går förresten rätt bra att äta vetefritt och jag mår fortfarande bra :-)

Idag har jag och barnen varit ute hela dagen, barnen har badat en hel del för vi tog ut poolen igår så de har haft det skönt.

Va även på tippen en liten sväng på förmiddagen, perfekt när kevin hjälper till lite med.

Kan ni fatta att han bli 11 år på torsdag.... vart försvann de åren.....??!!

2 kommentarer:

Kattis sa...

Ja, vart tog de 11 åren vägen?! Tänk att han är så stor. Börjar högstadiet om två år!

Mysigt med HC :) Å grilla är verkligen gott, vi har oxå grillat två ggr denna helg!

Kram

Nina sa...

Det låter som att er midsommarhelg också var mysig på alla sätt och vis. :-)

Vi kommer gärna och badar i poolen någon dag, kanske kan ta det någon em när syrran har kommit hem så kan vi träffas allihop?

Ha en bra dag!

Ps. Det gläder mig verkligen att "vetedieten" funkar för dig!!