fredag 23 april 2010

Specialist läkargruppen

igår va vi som sagt i värnamo på en privat mottagning, kostade 700 kr men det va helt klart värt det. Läkaren va kanonbra och det va INGEN tvekan om att han tog mig på allvar.
Fick berätta min historia om hura jag mååt och mår, han frågade massa under tiden med och man såg riktigt hur han satt och funderade.
Sen visade det sig att han skött ett liknande fall de senaste åren.....
En tjej som va i min ålder och det hade även hos henne börjat när hon va gravid,skillnade va att hennes symtom va mycket värre, hon är alltså mycket sjukare än jag (behöver jag säga att jag verkligen tycker synd om henne).

han sa inte så mycket om det här tillståndet mer än att det i såfall har skett nåt konstigt i tarmen, så för att kolla om det är samma sak jag har så blir det remiss till sjukhuset där det senare blir operation för att göra en biopsi på tarmen.

Om det visar sig vara samma sak så vet jag inte vad som händer, lät inte riktigt som det gick att bota, men jag har väl iallfall bättre förutsättningar pga tidigare upptäckt.
Det är en väldigt ovanlig sjukdom/tillstånd, men så är ju jag sån med att jag alltid ska vara lite annorlunda ;-)

Det den vanliga sjukvården haft nästan 6månader på sig att fundera över utan att ha någon direkt teori över har han aningar om redan efter 30min...... hade ju verkligen turen som kom till rätt läkare.

Nu ska jag försöka få Elliot att sova sen fixa lunch till oss andra

1 kommentar:

Kicki sa...

Tror inte det är så många som verkligen vet hur du har det, men det är skönt att du äntligen har fått en läkare som kommer att följa dig och som verkar förstå. Tycker det är bra som dom går vidare nu. OP är aldrig kul, men ibland behövs det. Kram till dig och övriga i familjen