tisdag 6 juli 2010

Äntligen massa kort :-)

Elliot äter ju lite smakportioner nu, men som ni ser går det inte jättebra. Har hållt på i två veckor nu och det går ärligt inte alls bra, nån som har något tips?
Har vinte haft det problemet innan för alla de andra har glatt gluppsat i sig.
Ludvig ÄLSKAR jordgubbar, finns inget stopp på honom,hihi

Såhär glad är man om man fyller 11 år och precis har fått en cyckel


Åh min lilla bebis som inte är så liten längre...


Jonas fastnade på bild för en gångs skull




Bröderna bus vaskar guld på HC





Även detta är från HC






Lek och fika stund på Holmen











Grillmästaren,här med sin nya grill och sin grillväska
Ikväll/natt kommer Jonas hem från Malmö,skönt när han bara hadde 1 övernattning denna vecka. Men han kommer sent idag för han ska hämta upp Anya med.
Anya kommer hem idag för att vara här i Sverige några veckor så det ska bli jättekul att träffa henne igen. Eftersom Jonas är i Malmö så tyckte han det va onödigt att nån anna skulle köra ner för hämta henne där, men det blir några sega timmar för honom att vänta.
Visserligen gör han ju gärna det för Anya, för såklart ställer man ju upp för sina syskon :-)
Men han kommer nog vara trött imorgon för han ska ju upp tidigt och jobba.
Tycker det är himla snällt av honom att ställa upp men det är ju sån han är :-)
Ev skulle Anya sova här med eftersom de kommer så himla sent, men vet inte om det blev ändrat sen, får nog ringa min kära sambo sen så jag vet om jag ska bädda till henne eller inte.
Ha en bra dag




3 kommentarer:

Kicki sa...

Äntligen lite kort. Det är så roligt att se. Ni verkar ha gjort mycket de senaste helgerna och verkligen fått vara tillsammans. Det behöver ni eftersom ni inte har så mycket tid tillsammans.
Jättesnällt av Jonas att vänta på Anya och ta hem henne. Tror att det är uppskattat från båda håll att få träffas själva en stund. Låter kul att hon ska (ev) sova hos er. Verkligen en bra idé eftersom dom är hemma så sent. Blir ju inte mycket sömn för Jonas så han får väl ta igen sig i helgen. Ha det så jätteskönt och krama killarna

Martina sa...

Emelie vägrade äta tills vi mixade gräddstuvad pyttipanna. Det var mums! Men då kanske hon var lite större. Kram systeryster

Nina sa...

Roligt med så många foton! Det var kul att Jonas och Anya fick lite tid på tumanhand igår. Det var ju som sagt var bra att han erbjöd sig att stanna och plocka med sig henne hem när han ändå var där nere, även om det givetvis hade gått att ordna hämtning på annat sätt också.

Snällt av er att erbjuda henne sängplats också men jag tror att hon tyckte det var rätt skönt att få komma hem till mamma och Glenn och "landa" lite innan hon
träffar alla andra. Det tar ju på krafterna att resa en hel dag och då är det skönt att kunna sova ut ordentligt dagen efter. :-)