tisdag 13 juli 2010

Värmeslag

Jag är och har aldrig varit nån som älskar värme, eller jo om det är lite lagom;-) Är ju jobbigt när man märker att det är så jobbigt för barnen med. Elliot tycker det är jättejobbigt att åka bil i värmen och så sover han ju inte lika bra.
Ludvig verkar klara av värmen rätt bra, han blir tröttare såklart och det kan ju leda till att det blir lite grinigt men annars är det nog inte så farligt.

Känns som man behöver städa här med men vem orkar damuga i en bastu, för här hemma blir det verklligen fruktansvärt varmt.

Men såklart är det skönt att få en riktig sommar, men jag hioppas nog at det inte riktigt är så varmt på vår semester för så varmt som det va i lördags då kan man inte njuta så mycket av tex liseberg eller vad det nu kan va.

I lördags va vi i Värnamo, Jonas köpte skor och så tog vi med en fika korrg till Appladalen men vi kunde inte vara där sålänge för det blev för varmt för barnen,fanns ingen vettig skugga vi kunde sitta i med Elliot , men vi han va där en stund kika på djuren och Elias och Ludvig han leka lite.
I söndags kom Anya hit och det va ju såklart kul att träffa henne igen :-)

Säger grattis till Malin och Marcus med som har förlovat sig :-)

2 kommentarer:

Nina sa...

Ja värmen kan vara tuff för de mindre barnen - och även för äldre människor. Man vill inte klaga men det blir lite tröttsamt när det inte ens blir svalt om nätterna längre. Tur det finns härligt, svalkande vatten att kasta sig med huvudet före i när det är som varmast! :-)

Maria sa...

Jag äälskar denna värmen, våra barn verkar inte ha så ont av det.. Dom somnar å sover bra men vaknar alldeles för tidigt ;)
Så dom har nog ärvt det efter mig å blir värme och soldyrkare :)

Vi köpte en pool, så där ligger vi och plaskar dag ut å dag in.. skönt när man är ensam hemma med barnen, så behöver man inte packa iväg sig å sätta sig i bilen för att åka till närmaste sjö, för till ute badet här i byn åker jag inte till...
Där sitter hela smålandsstenar oftast...


När har ni semester?
Johan börjar inte förräns om 2 veckor..


Ha det toppen fint!
Hoppas kevin får en toppen semester i Kroatien, det sägs att det ska vara fint där..

KRAM KRAM!