fredag 18 januari 2013

Mysfredag

Då var det fredag igen.
 
Känns bra att ha några lediga dagar med familjen, ibland behövs det lite extra.
 
Ibland kör det ihop sig och saker blir inte som man vill vilket såklart är ledsamt men det är så otroligt skönt att ha folk nära som inte tvekar på att sträcka ut en hjälpande hand vare sig det är något litet problem eller stort. När dessutom Jonas är ute på vift i Danmark kan det bli extra krångligt ;-) Vi har turen att ha flera sådana människor i vårt liv där vi inte alltid behöver be om hjälp utan hjälpen kommer ändå, vilket är väldigt uppskattat.
 
Så ett stort tack till alla er med hjärtat på rätt ställe och såklart särskillt tack till min snälla svärmor, veckans ros (pion) går absolut till dig.
 
 
I helgen blir det rätt lugnt men vi måste hitta presenter till vår lilla kille som fyller 3år nästa vecka och på söndag ska Ludvig ha barnkalas. Annars ska vi bara njuta av att hela familjen är samlad.
 
Ha en härlig fredag
 
 

3 kommentarer:

Angelica sa...

En massa kramar till er!!!

Kicki sa...

Det är inte ofta ni ber om hjälp, men i stället är det jag som frågar för jag vill finnas där. Nu, i det här läget så fanns jag ju "på plats" vid rätt tillfälle och det var ju bra. Det finns många i omgivningen som vill hjälpa till när det behövs. Ett stort hjärta och en hjälpande hand är alltid till nytta. Vi finns för varandra. Kram på er hela goa familjen.

Kicki sa...

Tack för rosen (pionen). Glömde det i förra inlägget. Gulligt. Kram