måndag 15 februari 2010

05.20

Ja då vaknade Ludvig idag. vet inte riktigt vad som hänt med honomför så tidigt vaknade han ju aldrig innan. Han blir ju så trött sen med, sover tidigt på förmiddagen (är säkert dags snart) och sen blir han jätte trött på eftermiddagenmen kann ju inte sova då.....
Inte helt kul att gå upp då när man har varit vaken på natten med, men som sagt sova hinner vi när barnen blir stora :-)

Elias är hos Kia nu och vi har redan hunnit handla lite. Men tycker tiden går så fort, hinner ju inget. Förmiddagen bara flyger förbi och lunchen kommer alltid fortare än jag tror och sen ska vi ju ut och hämta Elias.
Jonas är i Göteborg så han kommer hem sen med.

Ikväll blir det Familjen annorlunda,tycker det är himla bra. Vad tycker ni gränsen går för att vara med där,alltså när har man så många barn att man är annorlunda?

Hoppas ni hade en mysig dag igår, kan ju inte säga att vi firade på nåt sätt. Men å andra sidan så är det väl betydligt mycket viktigare att visa de man älskar det alla årets dagar inte bara på en särskilld dag:-) Och att tex få blommor är ju än mer uppskattat om det kommer helt spontant. (inte för att jag brukar få det nån gång,hihi)

Ha en bra dag

2 kommentarer:

Miia sa...

hehe annorlunda e man väl aldrig bara för att man har många barn, barn e ju livet! :)
Men om man ska gå efter programmet så tycker jag från 6 barn uppåt, e ju inte alls ovanligt att man har 4 eller 5 barn nu förtiden ;)

Ha en bra dag!!
Kram

Martina sa...

Härligt med morgonpigga barn ;)
Vet precis hur det är. hoppas allt är ok!
Kram