fredag 3 juli 2009

Hello ewerybody

Det har inte blivit mycket bloggande denna vecka men så har jag inte mått riktigt bra heller, fick nog en släng av nån magsjuka,det va INTE kul. Men nu mår jag bättre.
Vi har även köpt en pool till barnen,ja vi kan ju med bada lite i den om vi vill. Vi har redan hunnit inviga den med, Jonas och jag har badat benen och Elias och Ludvig har plaskat lite med,Ludvig tyckte verkligen det va härligt.
Nätterna och kvällarna är rätt jobbiga för Ludvig till och från,vi har ju nåt fruktansvärt varmt härinne och inatt har det nog varit rekord, och Elias eksem har blivit värre av värmen med, tror de lättare börjar klia då och då är det ju kört sen.
Idag jobbar Jonas i Göteborg och det är han sista dag innan semesterna,ska bli riktigt gott (även om han ska hoppa in och jobba lite v.29)
Så nästa vecka är fullbokad, på måndag kommer mamma, Göran och barnen hit och sover till tisdag och på onsdag morgon åker vi till Malmö och är där till fredag, ska verkligen bli jättekul at komma ner dit.
Får ju inte glömma att vi ska fira min stora pojk på söndag med,för stor är ha verkligen nu...är ju inte varje dag man fyller 10år,han har ju redan blivit firad av sin pappa och farmor och farfar på sin födelsedag men vi får ta det på söndag när han kommer. Och så ska vi äta hans favorit, grillad kyckling och grillade revbens spjäll:-)

Idag blir det nog en lugn dag här på tomten med lite bad i poolen, i eftermiddag kanske till och med jag badar för då kommer bikinin jag har beställt, hittade en med ett linne som verkade bra,eller Tankini heter det ju ;-)

Nu är det snart dags för frukost

5 kommentarer:

Nina sa...

Usch så jobbigt med magsjuka, särskilt när det är så här varmt. Skönt ändå att magsjuka ju oftast går över på 1-2 dagar.

Ha det gott i solen och i poolen!

Maria Ottosson sa...

Blä för magsjuka!
Kanske nått du ätit? men det är ändå inte kul!

Härligt med semester, Johan jobbar 1 1/2 vecka till..sen har vi semester =)

Bada lugnt!
KRAM!

Angelica sa...

stackare... det låter inte kuligt med magsjuka....
men det blir bättre ska du se :-)

så nu börjar semestern? va skönt... synd bara att vädret inte ska bli jättebra... men det är bara att hålla tummarna så kommer det säkert en värmebölja till... även om vi här på slåttergatan klarar oss utan det...
ha det bäst!

puss o kram familjen vedin

Jonathan sa...

Ska bli skit kul på månda syrran! Stackars Elias som har sån jobbig exem :( kram brorsan =)

pray4skate sa...

grillad kyckling och grillade revbens spjäll :O
ja älskar de! :) <3