måndag 13 juli 2009

Måndag

Skulle lägga in lite kort från Malmö men det fattades massa kort så jag anntar att min kära sambo har lagt in dem på sin profil och sen raderat dem från kameran..... så fler kort kommer sen nån dag.

Alfons och Elias :-)
Vi hade iallafall några underbara dagar i Malmö och barnen hade det jättekul.
Vi va i folkets park och kollade på djur och åkte karuseller och åt lite god glass. Sen på kvällen åt vi tacos hemma hos Ellen ,mysigt och gott:-)
Natten va dock inte lika mysig för Ludvig hade riktigt svårt att sova och när han väl somnade så tog det inte lång tid innan han vaknade igen, så det blev ju inte jättemycket sömn för mig.
Dan efter gick vi på stan och så åkte vi ut till nåt köpcenter där de hade ett litet minilekland så där fick barnen och Ellen va en stund :-)
På kvällen blev det mat på Hotellet och sen fäljde Ellen och Alfons med oss upp på rummet en stund tills det va dags för de små att knoppa in.
Fredag va det ju dags för hemfärd men först en tur till Ellens jobb där vi köpte en skrivare och så åt vi lite korv till lunch innan vi sa Hejdå till Ellen och Alfons.
Kort och gott så hade vi det kanon och åt massa god hotell frukost :-)
Vi har haft den första fästingen här med, det va Elias som hade oturen att på den,satt mitt på halsen,men Jonas tog bort den. De är ju verkligen äckliga de små krypen.
Nu är Jonas på väg till Göteborg för han ska jobba lite på semestern för de hade så himla mycket att göra. Men imorgon ska han vara ledig och då ska svärmor ha barnen en stund på eftermiddagen så ska vi åka till Värnamo själva :-)
Men sen jobbar han onsdag-fredag,men på söndag bär det av till stugan:-)

4 kommentarer:

Maria sa...

Härligt det lät med en massa hotellfrukost :) Det som är såååå gott =)

HOppas vädret blir bättre uppe i eran stuga, för det här vi har här nere är ju inget vidare :(

Angelica sa...

Hej gumman! det låter som ni haft det trevligt i malmö! du kan väl höra av dig nån dag när du får en stund över :-) kramar

Smaulandskan sa...

Jag sov också urkasst när vi låg på hotell mån-tis, men det var inte pga barnen utan pga av allt annat; värme, ljust i rummet och stök på gatan utanför. Det förstärker ju bara känslan av att det gamla ordspråket stämmer; borta bra men hemma bäst! ;-)

Kattis sa...

Läser att ni haft det bra malmö, skönt =)

Ha en fortsatt trevlig semester =)

KRAM