måndag 23 januari 2012

Måndag och snart 2år

Måndag och vecka har bara börjat, men kan inte förstå att våran lillkille blir 2 år imorgon. Två år sedan vi lämnade de andra barnen hos svärmor för att åka hem och ladda inför dagen som skulle komma när jag skulle bli igångsatt, en speciell känsla att sitta och veta att man får träffa sitt barn följande dag.
Igångsättningen gick ju lite segt och vi var där hela dagen och kvällen kom och jag skulle till och med få tabletter så jag skulle kunna sova, men då smällde det bara till och helt plötsligt blev det brottom in i Förlossningsrummet, och ut kom han med raketfart. Nästan att Jonas fick ta emot honom. Och det speglar hur han är idag med. Våran lilla Emil i Lönnerberga :-)

Kattis: Du är för go du min vän, tror dock inte det hade funkat med bara dig som kund ;-)
Men tänk vad kul att kunna kombinera allt det.

2 kommentarer:

Angelica sa...

Det är sjukt va fort tiden går!!

Lilla Elliot :-)

En grattis-kram från Ella och oss!!!

Faster Malin sa...

Tack så mycket för senast ni var här och supertack för den fina och goda tårtan! Du är så duktig på det du gör =) Ett stort grattis igen till finaste Elliot, nu la sig Filuren tidigt idag så vi glömde helt av videosamtalet =) men det kanske vi kan ta imorgon! Stor kram till hela familjen och det ska bli så kul att komma hem och träffa er till helgen och fira lillen!