lördag 21 januari 2012

Sko tårta

Har sina fördelar att vara uppe med tuppen för klockan är bara åtta och tårtan är redan klar :-)

Tro nu inte jag gjort allt idag, bakade tidigre i veckan och la ihop den igårkväll.

Vill bara varna lite för att korten inte blev så bra, men orkar inte ta om dem. Skon ser mjölig ut med det är pärlemorglitter som blir konstigt på kortet



Ckoklad tårtbotten fylld med persikomousse och Hallonmousse


Persikomousse


ca 500g Konserverade persikor

3 dl Grädde

3 msk Socker

1,5 tsk Vaniljsocker

2 tsk Gelatinpulver/4 blad

Ev orange färg


Vispa grädde, socker och vaniljsocker

Mixa persikorna till en slät massa.

Smält gelatinet i 2-3 msk av persikomassan.

Häll tillbaka den delen med gelatin i resten av persikomassan

Blanda ihop "geggan" och grädden med ev färg.


Gjorde en rätt lit.en tårta och då hade ½ sats räckt för det blir mycket

Återkommer om hur den smakade :-)

1 kommentar:

Kicki sa...

Herregud vad du är duktig. Är helt övertygad om att mottagaren blir jätteglad.
Ha en jättemysig dag hela familjen och njut.