Har sina fördelar att vara uppe med tuppen för klockan är bara åtta och tårtan är redan klar :-)
Tro nu inte jag gjort allt idag, bakade tidigre i veckan och la ihop den igårkväll.
Vill bara varna lite för att korten inte blev så bra, men orkar inte ta om dem. Skon ser mjölig ut med det är pärlemorglitter som blir konstigt på kortet
Persikomousse
ca 500g Konserverade persikor
3 dl Grädde
3 msk Socker
1,5 tsk Vaniljsocker
2 tsk Gelatinpulver/4 blad
Ev orange färg
Vispa grädde, socker och vaniljsocker
Mixa persikorna till en slät massa.
Smält gelatinet i 2-3 msk av persikomassan.
Häll tillbaka den delen med gelatin i resten av persikomassan
Blanda ihop "geggan" och grädden med ev färg.
Gjorde en rätt lit.en tårta och då hade ½ sats räckt för det blir mycket
Återkommer om hur den smakade :-)
1 kommentar:
Herregud vad du är duktig. Är helt övertygad om att mottagaren blir jätteglad.
Ha en jättemysig dag hela familjen och njut.
Skicka en kommentar