måndag 30 mars 2009

vår helg

I fredags blev det äntligen Kinamat från Bambu(blev inget tidigare i veckan för Jonas fick åka till huvudstaden) och så tittade vi på Let´s dance, men Kevin och Jonas missade typ halva finalen då de låg och somnade på varsin soffa.
I lördags drog vi upp till samhället,strosade runt lite, Kevin köpte inlines och så tog vi en fika på Coffèa, sen ut till svärmor och Ådi efter det handlade vi för att sen åka hem och laga mat, sen blev det TV, Robinson. Och efter en stund så blev det mörkt men mysigt här för vi va ju med på Earth Hour, så det blev en del levande ljus.
Igår söndags så monterade Jonas ihop vår nya gunga, och det blev ju barnen glada för:-)
Sen åkte vi och lämnade Kevin i smålandsstenar sen hem igen och så kom Jonas kompis Jonas hit en sväng och Malin kikade in en sväng på väg hem till Göteborg
kvällen blev det James Bond sen läggdags.

Har fått en ny parfym av Jonas med, Calvin Klein summer breze eller nåt sånt hette den, luktade jättegott:-)

Idag blir det nog till att gå ut så elias få gunga, och sen ska jag upp till Romeo och gå ut med honom då hans husse och matte hade det lite körigt idag, Jonas mormor skulle följa med, så hon tar vagnen och jag Romeo.

Jonas kommer hem sen med om inget händer :-)

Ang Elias och hans nappar, första natten gick det inte alls så han fick en, andra natten gick det bra när han la sig men när han sen vaknade på natten va Jonas tvungen att ge honom en, i natt har det gått jättebra, så en hel nappfri natt blev det här :-)
Han frågade efter den idag på morgonen,men jag sa bara att de gav ju du till tomten och han nöjde sig med det,dock försökte han sno Ludvigs tutte en gång, men när jag sa att det va Ls så gav han tillbaka den.
Hoppas det går bra inatt med.

3 kommentarer:

Kattis sa...

Låter som ni haft en bra helg. Vi ses. Kram kram

maria ottosson sa...

vilken goe helg ni haft!!! kram

Nina sa...

Jag såg att ni hade filten till Ludvig att värma sig i när ni skulle åka från Mgatan i lördags.

Det känns jätteroligt att vår doppresent är så välanvänd!

Kram