torsdag 25 juni 2009

härlig dag men mindra härlig kväll




Blev en mycket trevlig dag igår. Först fick vi besök av Mia och Theo de passade på när de ändå va uppe i storstaden. Himmla trevligt att träffa dem, får ni gärna göra om :-)

Efter lunch åkte vi upp till svärmor. Hon hade köpt en liten pool så det va tänkt att barnen kunde bada lite, och Ludvig tyckte det va såå härligt att doppa fötterna men Elias.....ja han stoppade väl ner en hand till slut men det va det hela............ Går kanske bättre om Kevin är med. Vi fick lite gott fika med så det va mycket trevligt.
Kvällen va inte rolig här utan det va fullt kaos, men det är ju så det blir ibland, och nu är det ju en ny dag så jag hoppas att det blir bättre idag :-)
Jonas kom hem vid åtta igår men men eftersom inte barnen kom isäng försän vid 20.30 så va jag helt slut och va nog inte jätterolig. Nu är han på väg till Göteborg och kommer hem imorgon igen,hoppas inte det blir för sent bara.
Ha en bra dag

2 kommentarer:

Nina sa...

Är Elias en liten badkruka? Det är ju rätt ovanligt bland barn annars. De brukar ju kunna bada även om vattnet är iskallt och läpparna blir knallblå. :-)

Vi (eller vi och vi, barnen!) tänkte inviga vår nyinköpta pool i em så om du och barnen vill kika förbi vid fyratiden och bada/skvätta/plaska lite så är ni välkomna. Annars tar vi det en annan gång.

Kram!

Nina sa...

Just det ja! Nu när du skrev det så kommer jag ju ihåg att E inte badade så mkt. :-)

Vi tar det en annan gång, lycka till med skoköpet/n!