söndag 21 juni 2009

Snart är helgen slut

i torsdags va Jonas ledig eftersom han hade jobbat natten(kom heem vid 6 på morgonen tror jag de va)När Jonas vaknat bestämde vi oss för att åka till MC och äte lunch och sen åka till Ljungby och kolla på bil. På MC kom barnmorskan som förlöste Ludvig fram till oss,himla kul att hon kände igen oss:-)
I fredags va det både nJonas födelsedag och och så va det ju midsommar,det blev en stillsam dag hemma. Började med lite mysfrukost (efter att Jonas hade fått sång och present) kevin hade bakat scones,mm vad det är gott.
Till lunch blev det lite färskpotatis, köttbullar mm, gott va det iallafall. Och mätta blev vi:-)
Blev ju givetvis jordgubbar sen med för va är midsommar utan gubbar....
Lite tråkigt att vädret va som det van för vi hade ju gärna ätit mat ute annars.

Igår va det en lugn dag vi va ute och handlade lite och jag ville verkligen ut och gå lite, så när det va uppehåll ett tag så gick barnen och jag till lekparken,men vi han inte mer än dit försän det började regna igen...typiskt.

Idag ska vi till Jonas pappa och Betta och äta lunch,smidigt att slippa laga själva :-)
Och så åker Kevin till Mathias idag och sen får jag inte se honom på TVÅ veckor....känns som en evighet, mken det blir ju lite så nu vid semestern. Missar till och med hans födelsedag....men vi får fira den när han kommer om två veckor. När han kommer är vi bara dagar ifrån Malmö,ska bli riktigt kul.

Ha det så bra

1 kommentar:

Lina sa...

Åh hoppas ni haft en bra midsommarhelg? :)

kram