måndag 4 maj 2009

Lingon och Blåbär och sjukdom

Jordgubbsplantorna kom i jorden igår,flyttade lite rabarber med som ploppade upp precis jämte gungan(kändes som de levde lite farligt där)
Klädpartyt va jättekul, kul att komma iväg helt själv en liten stund,hittade en del kläder men köpte bara till småkillarna en body med korta ärmar och ben till L och en pikè i samma färger till E, ja Kevin fick 2par strumpor....
Idag skulle jag träffat Camilla med det fick vi ställa in för Kevin mår inte alls bra och har ont i magen så han ligger i sängen och vilar,hoppas det blir bättre under dagen.

Idag vet jag inte var min kära sambo är,han viste inget igårkväll men han packade väska för säkerhets skull så vi får väl se om han kommer hem och hämtar den eller om han börjar veckan på hemaplan.

Nu måste jag ta L som håller på och vaknar

4 kommentarer:

Kattis sa...

Kul att du fick ner plantorna :) Mikael hade rensat i vårt jordgubbsland i helgen. Så nu får vi hoppas att vi får många jordgubbar att äta i sommar :)

ScrapMi@ sa...

MMMMums med jordgubbar....önskar Dej lycka till med skörden =)))

Ha det gott!!
Kram//Mia

Miia sa...

Va skönt att du fick ner dina plantor :)

Tråkigt att Kevin inte mår bra, hoppas han mår bättre snart!
Kram

Nina sa...

Känner igen det där med att inte veta var karln befinner sig! Det har hänt massor av gånger att Marko säger att han ska till ett visst ställe och sen ringer han på kvällen och säger att han är någon helt annanstans. :-)

Hälsa Kevin att han ska krya på sig. Vi ses på fredag, det blir trevligt! :-)

KRAM