måndag 28 september 2009

Ny vecka

Glömde ju skriva att igår när jag kom hem så hade Jonas städat nästan hela huset och det va superfint...något jag blev mycket glad över.
Själv har jag haft så otroligt lite med energi det sista så jag har inte orkat ta det där rycket och verkligen röjja, men nu så fixade ju Jonas det så det känns jättebra.
Han passade på att göra det innan barnen kom hem, går ju lite fortare när man ínte behöver hållakoll på lilleman samtidigt :-)
Ludvig är ju så duktig nu och ställer sig verkligen överallt, är så kul att se.

Idag är det dags för ett besök hos barnmorskan, måste bara ta ett ryck i kragen och fylla i ett papper hon skickade till mig för ett tag sedan. Ska förklara varför och hur jag känner inför förlossningen eftersom det är något som är väldigt jobbigt för mig pga allt som hände när Ludvig föddes. Det här pappret ska sedan skickas till auroramottagningen dit jag sen får komma. De är ju specialiserade på förlossningsrädsla.
Men jag har ju väldigt svårt att prata om det (så fråga mig inte om det för all del) utan att bryta ihop, så den här illa lappen känns jättejobbig att fylla i den med.
Egentligen skulle Jonas hjälpt mig med det igår men vi glömde det...typiskt.
Men skönt att han kommer hem ikväll så vi kan prata om besöket hos BM.
ska bli mysigt att få höra lilla bebisens hjärtljud med:-)
För att det ska underlätta lite för mig så ska Elias få vara hos Angelica under tiden så jag behöver bara ha med mig Ludvig:-)

Nu ska jag grejja lite och så hoppas jag Ludvig vill sova lite med.
Föresten idag kommer vår nya kyl och frys :-)

1 kommentar:

Nina sa...

Förstår att det satte spår i dig, det som hände vid Ludvigs förlossning och jag tycker det är oerhört strongt av dig att våga ge dig på det en gång till med tanke på allt som hände.

Så även om du känner dig svag och orolig så är du nog betydligt starkare än du tror!

KRAM

Ps. Jag hör av mig snart igen ang ny visning, ska kolla kalendern först bara! Ds.