söndag 31 maj 2009

Nu är hon här

Idag tidigt på morgonen fick Angelica och Håkan äntligen sin lilla bebis, en liten Ella blev det.
Och det ska bli såå kul att få komma hem till dem och se det söta lilla knytet:-)
Kolla här får ni se http://angelicavedin.blogspot.com/

Nu ska vi strax gå och lägga oss så det blev ingen vidare bloggande idag;-)

Bebis

Nu är det inte nån bebis här jag pratar om utan Angelicas och Håkans. Igår vid 9 hade hon skrivit att de skulle åka in till förlossningen och än har jag inte hört nåt, men jag hoppas att den lilla är född och att allt har gått bra och att hon runger om nån timme.
Förstår ju att hon inte ringde inatt om den kom då....
Men fy vad svårt jag hade och somna, ville egentligen inte veta när de åkte in, men nu blev det ju så,och jag hoppas verkligen att allt går/har gått bra.
Bara vänta på att de ringer nu...............

lördag 30 maj 2009

Lördag

Igår åkte jag och Angelica upp en sväng till sahället,marknadsstånden har ju inte så mycket men vi fyndade en del på babyproffsen. Och jag hittade massa sådana kepsar Kevin vill ha (måste vara rak skärm) så idag ska vi se om vi kan hitta nån som passar honom.

Jonas kom ju hem igårkväll med, typ kvart över sju tror jag, och trött som bara den (inte så konstigt) jobbat många timmar igår och så va det ju en lång bilfärd hem- Men nu är han hemma och ligger och sover iallafall.

Nu ska jag kika vidare


Kram Madde

fredag 29 maj 2009

Fredag och SOL

Äntligen fredag, ska bli mysigt att älsklingen kommer hem idag även om det blir rätt sent ikväll.
Och har ni sett vädret ute.....helt underbart. Så till och med jag kan nog gå ut idag, för jag kan köra med flippflopp så gör det inte lika ont på tån,hihi.
Vi har ju även Gisledagarna här i helgen,för er som inte vet vad det är så är det kareleval, och marknad och så karuseller. Så vi ska upp en sväng imorgon med alla barnen.
Kanske sticker upp en sväng idag med,får se.


torsdag 28 maj 2009

Besöket i storstaden

Vi va ju i göteborg igår. Först åkte vi hem till Malin så Ludvig fick lite mat. Fin lägenhet hon hade:-) Sen åkte vi till något ställe och åt lite lunch, bakad potatis med räkröra blev det för mig och det va riktigt gott. Sen gick vi på lite shoppingrunda,Malin visade mig en sffär som hade lite scrapsaker,köpte nåt papper och några turkos/blå minirosor. Sen kollade vi lite kläder. Jag köpte bara en turkos pikètröja. Svärmor köpte lite till barnen,Ludvig fick ju en halvårspresent(shorts blev det)
Som sagt så han vi inte gå där så länge för sen va det dags att åka hem till Malin igen, mata Ludvig och lite sånt och sen begav vi oss hemåt.
Det va en mycket trevlig dag. Jonas sa att vi kan försöka åka dit snart med:-)

Förresten så löste det sig rätt bra med F-kassan, hon jag pratade med skulle fixa det,tyvär hinner nog inte pengarna in denna veckan men nästa iallafall.
Riktigt trevlig och hjälpsam va hon.

Idag har vi inte så många planer mer än att vi ska med svärmor och köpa present till Jonas(nyfiken Jonas?hihi) Blir ju ingen promenad idag för jag slog i min tå igår innan vi åkte till Göteborg och och det tog rätt illa så hela tån är röd/lila/blå......
Ska ju hämta Elias i eftermiddag såklart :-)

Nu är det dags för frukost

onsdag 27 maj 2009

Försäkringskassan............

Vad trött jag blir..... Va inne på min bank nu, och då ser jag att jag INTE har fått alla pengar jag ska ha,har bara fått knappt 3oookr........det räcker ju inte speciellt långt. Får vänta tills de öppnar och så får jag ringa dem och fråga vad de sysslar med.

Det va trevkigt hos Palle igår,Ludvig satt och lekte med hennes sevetthållare,borde nog köpa en sån istället för massa dyra leksaker till honom,hihi.

Nä nu hinner inte jag sitta här och blogga

tisdag 26 maj 2009

Tisdag

Oj vad det har regnat ut, att det öste ner är ingen överdrift snarare underdrift....

Idag va Angelica här med sin stora mage, nu kan det verkligen bli närsomhelst som deras bebis kikar ut, för datumet va satt till idag.... Så nu är det segt för henne,är ju inte så kul att gå på övertid,det vet ju jag........

Om typ en timme ska jag och L till palle och Bazze,ska bli roligt även om jag inte hinner vara där så länge.

Imorgon ska jag och Ludvig följa med svärmor till Göteborg och hälsa på Malin, och hon längtar ju inte alls efter Ludvig nu...hihi
Ska bli kul att äntligen få se hur hon bor och så ska vi ut en sväng på stan med och det är ju inte fel.

Sol :-)

Härligt väder ute, tänkte hoppa in i duschen och sen hinna springa ut på en promenad innan Angelica kommer hit.

Igår va jag och barnen och hälsade på hos dagmamman, Elias hade verkligen jättekul. Himla kul att man kan gå dit ibland, och sen när det blir dags för inskolning (dröjjer dock ett tag) så kommer vi ju knappt behöva det :-)
Efter att vi varit där gick vi hem och åt, Ludvig fick en barnmatsburk, Elias kyckling och jag åt tonfisk sallad sen dagen inan,det va riktigt gott:-)
Sen gick vi ut en sväng igen, Elias gungade och sprang runt, L satt i sin vagn och lekte och somnade sen med, och jag satt och njöt av solen lite och sen passade jag på att rensa lite i landen med, elias hjälpte ju till då med ;-)

Nä nu ska jag göra mig iordning lite snabbt

måndag 25 maj 2009

Gräsklippning och Pippi

I lördags möblerade vi om här, och Kevin klippte gräset för första gången (han gjorde det för att han tjänade 20kr) missade väl lite här och där, men för att vara första gången tyckte jag han va duktig :-)
Precis när jag skulle lägga Elias så ringde Palle och ville komma förbi,hon hada varit ute i skogen och lagt ett spår åt bazze och va ju tvungen att vänta 1timme innan de kunde gå det. Så det va ju perfekt att hon kom hit och tjatade lite. Efter att hon åkt såm kollade vi lite på TV sen fick jag med Jonas och Kevin på att spela poker,även det va första gången för Kevin, vi fick oss några goa skratt men tycker nog han va förvånansvärt bra. Och så va det mysigt att sitta med det istället för att sitta framför TVn. Det blev en rätt sen kväll för oss alla tre och när Kevin skulle lägga sig kikade vi in i Elias rum och såg detta.......
Sover ju precis som Pippi :-)
Själv hade jag jättesvårt att kunna somna och när jag väl somnade så vaknade jag för jag drömde en mardröm..... kände mig mer död än levande när Ludvig vaknade morgonpigg som han brukar, men jag hade en snäll sambo som tog lillen efter att jag ammat honom,så då fick jag sova lite till.
Igår bakade jag och Kevin äppelpaj som vi sen tog med till Kicki och Dennis (till och med Elias säger Dennis nu ;-) ) fikade där och farmor gosade med sitt barnbarn. Sen va det dags att åka och lämna Kevin i Sm.stenar och sen hem och äta och sen flöt kvällsrutinerna på som vanligt.



Söta bröder :-)

Nu hör jag att Elias vaknar så nu blir det nog frukost och så hoppas vi på uppehåll idag så vi kan komma ut till lekparken.

lördag 23 maj 2009

Lördag morgon

Vilken kväll det blev igår, Ludvig håller nog på att få tänder och det va riktigt jobbigt för honom,men vi gav honom alvedon till slut kunde han somna in för natten (flera timmar senare än vanlig).
Vi va uppe på önska och handlade äntligen upp presentkortet vi fick i julas,det blev en stor båt som vi har ute i fönstret i uterummet,blev himla snyggt. Vi har nämligen bestämt att vi ska ha lite båt tema där ute,blir nog himla snyggt.

I torsdags planterade jag om mina pelargoner och även mina grönsaker ,hoppas det blir fina blommor och gott att äta :-)
På kvällen skulle vi grilla så vi bjöd hit Håkan med för Angelica hade fått åka in till sjukhuset med misstänkt havandeskapsförgiftning, men efter ett dygn på sjukan så va det vist inte det. Så det va ju tur,men nu är hon nog hemma och väntar på sin bebis kan jag tänka mig för nu är det verkligen inte långt kvar :-)

Nu ska jag ta ewn bloggrunda

onsdag 20 maj 2009

Utmaning

Har ju glömt av att jag fick en utmaning av Essmo, men bättre sent än aldrig ;-)

.Tre saker som alltid finns i min/mitt......
Kylskåp: Smör, tacosås, mjölk
Frys: glass,korvbröd och grönsaker
Skafferi: Kaffe,mjöl och linfrön
Handväska: Plånbok,näsdukar och penna
Sminkväska: Tops,pincette och mascara
Badrumshylla: Tvål,mineral puder och ljus
Förråd:massa kartonger sen flytten
Hjärna : Kevin,Elias och Ludvig (finns ju även en fjärde JONAS)
Jackficka: Mobil, plånbok, napp
Kryddskåp: Te, salt, peppar
Barskåp: Säg vad som INTE finns där;-)
Köksbänk: Vattenkokare, vinställ och fruktfat

Skickar den vidare till Kattiz, Angelica och Nina

Helgen+ lite magsjuka

Söndagen blev lyckad för barnen hade jättekul, men det var inte stort där. Jag hade nog varit besviken om jag hade betalat för att gå in men nu fick jag ju biljetter genom Facket så då va det helt ok. Och Mojje är ju så duktig och har så roliga låtar :-)
Efter Barnens festivaldag så åkte vi till pappa och fick god mat,ris och fläskfilè med hemmagjord sötsur sås,mmm vad gott det va.

Denna veckan har vi legat sjuka,jag fick ont i magen på söndagkvällen och har inte varit alls pigg och igår började min lilla plutt Elias spy,fy vad jobbigt det är när de små är sjuka:-(

Men jag fick lite postpaket igår som fick mig på bra humör,det va mina och svärmors pelargoner,och så va det även ett paket från Papermaze ,med scrapsaker så nu kan jag fortsätta att scrapa lite åt pojkarna :-)

Idag blir det lugnt för jag vill inte riskera att Elias smittar nån så vi får hålla oss inne, och så öser ju regnet ner med......

Här kommer lite kort från i söndags
Här har vi precis kommit in, barnen fick glass och lite godis vid ingången:-)
Elias första fiskdam

Pojkarna visar upp vad de fiskade upp ;-)

Ett underbart kort på Elias (måste nog förstora det)

Fanns ju lekpark där med så dit gick vi en sväng

Jonas visar Elias hästarna som går runt,återigen har jag lyckats som fotograf ;-)
Det va allt för nu


söndag 17 maj 2009

ECS

Vem lyckades somna på soffan i väntan på vinnaren av ECS?
Ok jag erkänner, det va jag..... tror jag gör det varje år för det är såå segt att vänta.
Och jag måste säga att det va många bra låtar, och även om jag gärna hade sett att Sverige vann så va det ju ändå rätt låt som vann för "Fairytales" är ju så bra och mysig och lite annorlunda:-)

Vad gjorde vi mer igår.... jag tvättade och grejjade och Jonas klippte gräset. Och så va vi en sväng hos Jonas pappa och Bettan.

Idag kommer Kevin lite tidigare för vi ska till Jönköping idag,eller rättare sagt Huskvarna. Där ska vi gå på någor som heter Barnens festival Dag,det ska bli jättekul,bla så kommer Mojje dit och så finns det massa kul för barnen där. Efter det så ska vi till pappa och hämta några plantor som syrran köpt åt mig och så ska pappa passa på att bjuda oss på mat.

Nu ska jag snart plocka fram frukost för jag börjar bli riktigt hungrig

fredag 15 maj 2009

Friday:-)

Igår lurade jag hit Angelica en sväng,så vi satt som vanligt och drack te och tjatade strunt.
Vi kom även på:
DAGENS I-LANDSPROBLEM
Men tyvär har jag glömt precis vad det va, men det va något med sköra naglar typ,haha
Fy vad jag verkar ytlig nu, men det är jag verkligen INTE,men man måste få skoja och fjanata sig lite ibland med,eller hur?!
Efter att barnen lagt sig så kom svägerskan hit en sväng, hon ska vara hemma över helgen och passade på att komma förbi mig på en kopp te på vägen till A-torp.
Det va mycket trevligt att träffa Malin:-)

Idag vaknade Ludvig vid 5,men hade inte ELias kommit med och börjat sura så hade nog L somnat om, men nej det gjorde han ju alltså inte............. Men nu ligger han och sover.

Idag får vi se vad som händer,skulle träffa Camilla men jag har inte fått tag på henne.
Och så ska det komma hit nån och kolla på skorstenen så jag kan ju inte ge mig ut.....
Nu ska jag kika vidare

torsdag 14 maj 2009

God morgon

Utvecklingssamtalet med Kevin gick bra igår, fanns något han behövde mer träning på men han sköter sig bra i skolan och aldrig inblandad i bråk och sånt så det känns ju bra.

Däremot Ludvig hade väl inte varit jättesnäll mot sin farmor, han hade skrikit en hel del, min lilla mammegris:-)

Palle och jag va ute och gick en sväng igår när Ludvig hade somnat (Jonas va ju givetvis hemma) det va skönt att gå ut utan barnvagn en gång,sen när vi kom hem och skulle ta och dricka Cappuccino så hade ju L givetvis vaknat. Jag satt med honom ett bra tag och försökte söva om honom men det gick inte så bra så tillslut lämnade jag över honom till Jonas så vi kunde drick vår cappuccino,vid 21 åkte Palle. Och jag kollade ju givetvis på Grey`s då,även Jonas och Ludvig..... tror L somnade framemot 21.30 men ändå vaknade han i natt och vid 6.20 idag på morgonen. Tror han kan vara inne i en tillväxtperiod igen för jag tycker att han har börjat äta oftare de sista dagarna,frågan är ju bara om min kropp kommer kunna göra tillräckligt med mjölj så mycket längre till.....
FUnderar på att byta ut nåt mer mål nu......

Idag kommer Elias hem,annars har vi inga planer alls,känns ju inte som vädret blir direkt bra heller......men en liten tur ska vi nog kunna komma ut på

onsdag 13 maj 2009

Inget särskillt

Ja då sitter man här igen, dock ingen lång stund för Ludvig vaknar nog snart.
Han somnade i vagnen när vi va ute och gick innan vilket va bra för då kunde jag passa på att scrapa en liten stund.
Idag har jag fixat och donat lite här hemma,möblerade bla om i vardagsrummet lite,inget allvarligt men det blev lite bättre iallafall tycker jag,vi får väl se vad Jonas säger sen när han kommer hem ;-)

Kattis: Ang kortet på mig så är det gamalt, men fick det av pappa på mailen häromdagen, tror det togs när Elias fyllde år(september)

Just det jag kanske skulle passa på att hämta posten med medans han sover,bäst jag springer nu


Dagens I-landsproblem

Vad arg jag blir.... hade beställt lite scrapsaker och lagt i kassan på webbshoppen (och det tog sin tid att gå igenom alla olika kategorier med papper) och när jag sen klickar på kassan så försvinner allt............orkar INTE göra om allt nu.....
Nackdelen med att handla på nätet.......

Jaja igår va Angelica här med sin stora mage:-) " veckor har de kvar nu...inte långt.

Idag ska jag nog ut på promenad, städa lite mer och så i eftermiddag ska jag på utvecklings samtal med Kevin så då kommer svärmor hit och passar Ludvig.
Sen kanske Palle kommer hit på kvällen,men det får INTE bli lika sent idag,fattar inte hur vi lyckas,haha

Och Jonas kommer hem ikväll med, han kommer faktist vara hemma hela veckan, eller inte på dagarna men på kvällarna:-) Idag blev det en tripp till Helsingborg för honom och imorgon blir det Göteborg tror jag.

Nu ska jag hoppa in i duschen,passar på medans lillen sover

tisdag 12 maj 2009

Prästens lilla kråka


Elias ÄLSKAR när man gör "Prästens lilla kråka" med honom.Vet inte varför jag kom på det nu för han är ju inte ens hemma,men det är ju svårt att släppa tankarna på barnen ;-)


Fint väder idag:-) Så en promenad får det ju bli idag,och så ska jag grejja lite här hemma och kanske hinner jag scrapa lite med. Vi får se vad Ludvig vill ;-)


Glömde mina Hortensior ute i natt och det har varit frost.......typiskt mig
Kortet här ovan har min pappa tagit och fixat lite, jag ser lite mongo ut (som alltid på kort) men tyckte han fixade till det så snyggt därför visar jag det ;-)
Tror det finns med i Taikons familjealbum som pappa har gjort. För er som inte vet så är vi ju rätt många i vår familj så pappa kom på idèn att göra ett album med alla och sen om nån ny kommer in i familjen så kan han visa det och berätta vem alla är,haha
Min pappa är bara för rolig:-)

måndag 11 maj 2009

Flyttkort

Ett flyttkort blev gjort i helgen,skulle inte haft det rosa egentligen men hade lite dåligt med papper så det fick bli så ändå. Stämpeln kommer från Mia, ett sött litet hus från Magnolia.
Lite annorlunda vikning blev det som jag liftade från http://cathspyssel.blogspot.com/
Själv blev jag faktist riktigt nöjd med kortet


God morgon

I lördagsmorgon stog det ett rådjur i grannens trädgård, barnen tyckte det va väldigt spännande:-)
Syrran kom ju som sagt i lördags,kul för kusinerna att få leka lite och kul för oss systrar att få träffas och tjöta lite.
Jonas passade på att vara ute och dra upp några buskar.

I går(söndags) va vi ute och grejjade lite, Kevin hjälpte mig att så morötter,rädisa och sallad.
Och Jonas han började måla grunden, måste säga att det blir himla snyggt.
Vi åkte en sväng till Jonas farmor och farfar med, kollade på deras lägenhet och så fikade vi gott :-) Efter det åkte vi och lämndae kevin och Elias somnade i bilen och fortsatte sova lite på soffan efter det.

På kvällen tittade jag och Jonas på film "Alla hans ex" tror jag den hette,helt ok va den iallafall.
Idagska Elias till sin pappa så det blir tomt här sen.



lördag 9 maj 2009

God morgon

Än så länge är inte hela familjen vakna utan bara smågrabbarna och jag

Jonas har sovit konstigt inatt igen suttit upp i sängen flera gånger,måste varit i sömnen. Fattar inte varför han gör så.....
Nina och barnen va ju här igår, det va trevligt och barnen hade jättekul,Elias blev nog till och med lite ledsen när de åkte.
Oj nu kommer det en blå morgonrock och slänger sig i soffan, ja Kevin är ju i den med såklart;-)
Syrran kommer sen nån gång med, de skulle nog åka efter frukost och så,men de är ju inte uppe riktigt lika tidigt som vi.

Tävling

Tävling hos http://ninninusens.blogg.se/ och man kan vinna en kanonfin BH kika för överigt in i hennes webbshop där det finns en hel del fint :-)



fredag 8 maj 2009

Paj

(Inte min paj på bilden utan en bild jag hittade på nätet)
Nu har jag precis tagit ut pajen ur ugnen, måste ju ha något gott att bjuda på när vi får besök från Hestra. Hoppas bara att inte Ludvig sover hela tiden.



En fråga till er andra med småbarn: Hur länge kan de vara röda på benet efter en vaccination?

Jag har helt glömt, men han fick ju den i onsdags och är fortfarande röd där han fick ena sprutan.



Om knappt en timme kommer Kevin så jag får nog fixa till håret lite nu, för gästerna kommer vid 15 sen :-)



Ha en supermysig helg

Äntligen fredag

Skönt med helg och hela familjen är lediga tillsammans, skönt att slippa ställa väckning och skönt att kunna ligga och dra sig:-)

Va hos Camilla igår, blev bara en liten sväng men det va ju bättre än inget. Elias blev så himlans glad när jag sa att vi skulle åka till Sixten och de leker ju bra ihop med och sen när de små blir större kan ju de leka med varandra.

Älsklingen överaskade mig med och ringde och sa att han skulle komma hem och han va ju så välkommen såå :-)

Svärmor va förbi en snabbis med för hon hade lite Ludvig brist

Nu vill inte L att jag ska sitta här

torsdag 7 maj 2009

Torsdag

Blev en mycket trevlig kväll igår, vi gick och mötte Palle och så gick vi som sagt hit. Efter att småbarnen kommit i säng vid 20 (och det va för en gångs skull INTE E som krånglade utan L som bara inte riktigt ville)så kunde man äntligen känna sig riktigt social,är riktigt skönt att kunna sitta och prata i lugn och ro:-) Palle hade bakat en kaka med så Kevin fick smaka en bit med innan han gick och la sig. Riktigt god va den,sockerkaka men hon hade bytt mjöl till...rågsikt tror jag, och så hade hon massa nyttiga nötter i,mm vad god den va.
Men tyvär blev det ju lite sent även denna gån, tiden flyger iväg när vi sitter och pratar;-)

Och L va inte kul inatt,vet inte riktigt vad det va med honom han krånglade lite, ville inte äta men när han väl gjorde det sen så spydde han massa, på mig dessutom (fick t o m gå och byta underkläder) men han verkade ju inte må dåligt.
Men oj vad trött jag är nu,skönt att det är helg snart:-)
Nu ska nog L äta lite

onsdag 6 maj 2009

Regnar fortfarande.............

Ska strax väcka Ludvig så vi kan åka och hämta Kevin vid bussen.
Va ju på BVc innan, det gick bra. Han väger 8500g nu och va 67cm lång,så växer gör han ju :-)
Sprutorna gick med bra,blev ju såklart lite ledsen men det gick över fort.

Palle kommer ju sen med och då ska vi dricka Cappuchino (som ingen av oss vet hur det stavas,haha)men gott är det ju ;-)

Pratade med bonussyter Malin i Stockholm med nyss,trevligt trevligt. Hon skulle kolla in kläderna jag ev ska börja sälja med,hon har bra smak och vettiga åsikter så tänkte det kunde vara bra med ett smakråd därifrån med:-)

Oj nu måste jag skynda mig

Onsdag

Blev överaskad igår för Jonas åkte inte till Malö igår utan han kom hem:-)
Sådana överaskningar tycker vi om väldigt mycket. Men nu är han på Malö och så får vi se när han kommer hem om det blir imorgon eller på fredag. men nu har jag lite inplanerat.
Idag BVC och spruta för Ludvig och så måste jag städa här hemma, och så kanske Palle kommer sen.
Imorgon ska jag träffa Camilla om inget ändrar sig och på fredag kommer Bonussvägerskan Nina med barnen Annie och Ville.
Och på lördag kanske storasyster kommer ner och hälsar på,det blir kul i såfall:-)
Kul för barnen att få busa med sina kusiner med.

Och ang regnet igår så tog det verkligen inte lång stund innan det började ösa ner,hihi, precis som det gör nu.

Ikväll får vi INTE missa Grey`s för de ser ut att bli väldigt spännande när man ser reklamen för det.

Va ju hos tandläkaren med Kevin igår,man är ju alltid lite nervös eftersom han har haft så dåliga tänder innan, men nu så såg det jättebra ut så man får ju ändå vara tacksam över att det va mjölktänderna som va av lite dålig kvalitet och inte hans "vuxen tänder"
Så när vi va klara där åkte vi till leksaksaffären och köpte en Backugun till honom (inte för att jag riktigt fattar va det är....)

Bara en sak till,pratade med Ellen igår och när vi pratade så passade hon på att gå upp på vinden och då hade hon haft inbrott där, hon gick och kollade medans hon hade mig i luren,men jag blev ju sketa nervös över att nån skulle vara kvar....men det gick bra, verkade nog inte vara något som saknades men hon skulle ringa polisen idag och så får vi se sen.

Nu måste jag slänga på lite smink så jag är redo för en tripp ut till BVC sen

tisdag 5 maj 2009

Regnet det bara öser ner (trallallalallla)

Nja öser ner gör det väl inte riktigt men det regnar lite iallafall,skönt att slippa springa och vattna alla nyplanteringar idag :-)
Lite typiskt för jag hade tänk gå till lekparken med barnen men jag kom på nu att Elias har inga regnkläder då han växt ut de förra.... typiskt mig o inte ha koll.
Idag har vi inga speciella planer än, mer än att Kevin ska till tandläkaren sen så vi får hämta honom i skolan sen.
Förresten så ska nog jag börja sälja barnkläder via homepartyn till hösten.
Har inte tackat ja riktigt än men det kommer jag nog göra.
Kollade på ett märke med lite tuffare barnkläder, men det passade nog inte mig så bra såg jag när jag lusläste avtalet. Men hittade ett annat företag som verkar passa mig mycket bättre.
Avslöjar inte vilka de är än, mer än att de är nya här i trakterna :-)
Så börja fundera på om ni inte vill ha ett party med mig sen till hösten;-)

Nu bloggrunda sen blir det nog sängen för L tror jag

måndag 4 maj 2009

Lingon och Blåbär och sjukdom

Jordgubbsplantorna kom i jorden igår,flyttade lite rabarber med som ploppade upp precis jämte gungan(kändes som de levde lite farligt där)
Klädpartyt va jättekul, kul att komma iväg helt själv en liten stund,hittade en del kläder men köpte bara till småkillarna en body med korta ärmar och ben till L och en pikè i samma färger till E, ja Kevin fick 2par strumpor....
Idag skulle jag träffat Camilla med det fick vi ställa in för Kevin mår inte alls bra och har ont i magen så han ligger i sängen och vilar,hoppas det blir bättre under dagen.

Idag vet jag inte var min kära sambo är,han viste inget igårkväll men han packade väska för säkerhets skull så vi får väl se om han kommer hem och hämtar den eller om han börjar veckan på hemaplan.

Nu måste jag ta L som håller på och vaknar

söndag 3 maj 2009

Söndag allaredan

Nu har Söndagen redan kommit och vad har man hunnit med den här helgen.....
I fredags va ju jag och svägerskan och skulle kolla när Palle ställde ut Bazze, men tyvär fick de ställa lite tidigare än planerat så vi missade dem......
Efter den lilla utflykten åkte jag Jonas och barnen till GeKås, hittade en hel del kläder till barnen även lite till oss själva så vi fick verkligen jättemycket för pengarna.
Va inne en liten snabbisPanduro med, handlade inte så mycket (det kan jag göra nästa gång ;-) ) för Jonas och barnen satt och väntade i bilen då de sistnämnda sov,så jag ville ju skynda på därinne. Men kan ju säga att det de har där är ju sjukt billigt, sen kanske man inte alltid hittar jättemycket....men lite iallafall:-)
Igår gick vi upp till samhället och åt frukost ute,skulle bli Coffea men då det va stängt fick det ju bli Linnèas, köpte även en solhatt till lilleman och en gräsklippare till Elias
Ludvig och morfar myser lite(kort från förra helgen)

Sötis som ligger och sover

Elias laddar.....


Och så här söta är min killar;-)




Idag ska jag på Lingon och Blåbär klädparty,ska bli kul. MEN INNAN DET SÅ SKA JAG PLANTERA MINA JORDGUBBAR SOM JAG INTE HUNNIT FÅ NER I JORDEN ÄN, SE OM JAG KANSKE KAN HINNA FÄRGA HÅRET MED,oj nu råkade jag trycka in Caps lock men jag orkar inte skriva om det:-)

Nu ska jag ta lille man som har tröttnat på att ligga på golvet,väcka Jonas med så vi kan äta lite