måndag 19 oktober 2009

God morgon

Ja jag får väl börja med fredagen:-)
Vi va ju i Värnamo och det gick jättebra. Hon va kanonbra och det känns lite bättre, orolig och rädd kommer jag nog vara hela tiden men jag vet att det finns nån där som ser till att det blir bättre denna gång. Och de kommer hålla koll på bebisen med, och när vi har gått 40v kommer vi få komma in på kontroll och kanske ev sättaigång då om inget hänt.
Visade sig att de kunde gjort en del saker annorlunda sist så kanske det som hände inte skulle ha hänt............. Finns vissa rutiner som ska följas när man fött så stora barn så av nån anledning hoppades över. Kan hända att jag ev kommer få gå till specialistmödra med och träffa klinikchefen men det skulle bestämmas efetr deras möte.
Fick även läsa journalen och det kändes lite konstigt, från att jag blev dålig till jag va på OP står det att det tog ca 13min.....själv trodde jag att jag låg där mycket längre för de försökte ju först få stopp på blödningarna uppe på förlossningen. Men där ser man vad fel tidsuppfattningen kan vara.

I lördags va vi ute och gick en sväng och sen åkte vi bort till Angelica och Håkan en sväng med:-)

I söndags va vi i Jönköping och träffade min familj, trevligt trevligt. Elias satt och mös med morfar och hade helst följt med honom på toaletten till och med:-) Skönt att se när de tycker så bra om sina morföräldrar (och även farföräldrar.Elias ha ju inga egna med Jonas föräldrar rycker ju in där)

Idag är Jonas i Norrköping över dagen och imorgon blir det Örebro till onsdag. Jag och barnen ska till barnmorskan idag och Elias blev så glad när jag sa att vi skulle dit sen och att han kunde få höra bebisen då:-)

Tänkte ev ha en öppen visning här hemma den 7 november, nån som kan komma då?
Kanske passa på att köpa julklappar?

Nu måste jag hoppa in i duschen

1 kommentar:

Smaulandskan sa...

Så skönt att det kändes bra i Vmo och att de tar dig och din rädsla på allvar!

KRAM